Studiesocialt

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).

Som student har du rätt till en god arbetsmiljö, så väl psykisk som fysisk. Ingen skall bli diskriminerad eller behöva må dåligt. Sektionen har därför en studiesocialt ansvarig. Denna person kan du vända dig till om du upplever problem på universitetet som t.ex. föreläsningssalarnas miljö, schemaläggning, stämningen på programmet eller om du tycker att du blivit felbehandlad av din föreläsare.

I varje klass skall också finnas ett skyddsombud som arbetar i en grupp, kallad Skyddsombudsgruppen, tillsammans med den ansvarige. De frågor som diskuteras på dessa möten tas sedan vidare till UTN:s Studiesocialt ansvarige via det Studiesociala utskottet där varje sektion under UTN finns representerade.

Om du har något du vill ta upp och föra vidare till Skyddsombudsgruppen och UTN:s Studiesociala utskott prata med ditt skyddsombud i din klass eller ta kontakt med Studiesocialt ansvarig Sara Rosendahl via w-socatutn.se.

Uppdaterad: 23 mars, 2018