Företag

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).

WAWE har ett stort intresse av att samarbeta med Dig och ditt företag. Vi arbetar för att ge studenterna på Civilingenjörsprogrammet i Miljö- och Vattenteknik vid Uppsala Universitet och Sveriges Lantbruksuniversitet en bred och kvalitativ kontakt med representanter från näringsliv och akademi.

Det senaste året har vi bland annat arrangerat studiebesök på Drivhuset, ett lunchföredrag i samarbete med Uppsala Vatten och dessutom vår årliga arbetsmarknadsdag W-dagen som går av stapeln i februari varje år.

Vi ordnar gärna studiebesök, kvällsevent och casetävlingar tillsammans med dig. Även lunchföredrag brukar vara ett uppskattat inslag i studenternas vardag och är kanske vårt vanligaste event. Har ni redan ett färdigt event eller vill ni synas mer mot våra studenter utan att skapa ett event tillsammans med oss? Hör av dig så fixar vi det också!

Kontakt: Näringslivskontakt Hanna Berglund nås lättast på w-foretagatutn.se

Uppdaterad: 11 oktober, 2016