Ingenjörsstudenter sökes för jobb på IVA event SÖK SENAST 9/9

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).

Ingenjörsstudenter sökes för jobb på IVA event 16-17 september 2019

 

Bakgrund: 

Ingenjörsvetenskapsakademin (IVA) fyller i år 100 år. Det ska de fira genom att anordna en dag för elever från årskurs 7 på Tekniska museet. Med sig till Tekniska museet har eleverna forskare från Uppsala universitet, Chalmers, KTH, Polisen och Scania som ska hålla workshops och föreläsningar för eleverna (programmet finns här: https://www.iva.se/tekniska). Eleverna kommer få besöka tre olika workshops samt lyssna på tre olika föreläsare. Varje klass kommer behöva två teknolog-guides som tar hand om dem och följer dem mellan aktiviteterna, och ser till att de hela tiden är på rätt plats vid rätt tid, och på rätt humör!

 

Uppdrag:

Teknologguidernas uppdrag består av två viktiga delar:

1. Se till att eleverna har roligt och att de blir engagerade i aktiviteterna som erbjuds (viktigt att alla får chans att testa saker på åtminstone någon av stationerna).

2. Se till att det strikta schemat hålls och att eleverna är på rätt plats vid rätt tillfälle. Om det finns tid över får man gärna diskutera de problem/klurigheter som eleverna får i förväg.

Om du har frågor om eventet kan du kontakta Carolina Wählby (carolina.wahlbyatit.uu.se).

 

Arbetsinsats:

Eventet äger rum 17 september mellan 8:30-17:30 men redan den 16 september kl. 15-17 behöver ni vara på plats på Tekniska museet för att bekanta er med museets utställningar, samt vara behjälpliga vid uppställning och testning av stationer. Kvällen fortsätter med en gemensam middag. Ni kommer att erbjudas övernattning i Stockholm för att ni ska kunna vara på plats på Tekniska museet  kl. 8.00 på tisdag den 17/9. Dagen avslutas vid ca kl. 19.

 

Ersättning:

Ni kommer att få timersättning enligt vanlig taxa för arbete upp till 13 timmar (120kr/h + semestertillägg, betalas av Uppsala Universitet). IVA kommer dessutom att stå för kostnaden för middagen på kvällen den 16/9 samt rese- och logikostnader (ett enklare boende, liknande vandrarhem kommer erbjudas i Stockholm) + mat under dagen 17/9.

Om du är intresserad av att jobba som teknologguide så anmäl dig till Carolina Wählby (carolina.wahlbyatit.uu.se så snart som möjligt, dock senast måndag 9 september.