Civilingenjörsstudenter sökes för jobb på IVA event 16-17 september 2019

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).

Civilingenjörsstudenter sökes för jobb på IVA event 16-17 september 2019

 

Bakgrund: 

Ingenjörsvetenskapsakademin (IVA) fyller i år 100 år. Det ska de fira genom att anordna en dag för elever från årskurs 7 på Tekniska muséet. Med sig till Tekniska muséet har eleverna forskare från Uppsala universitet, Chalmers, KTH, Polisen och Scania som ska hålla workshops och föreläsningar för eleverna. Eleverna kommer få besöka tre olika workshops samt lyssna på tre olika föreläsare. Varje klass kommer behöva en teknolog-guide som tar hand om dem och följer dem mellan aktiviteterna.

 

Uppdrag:

Teknologguidernas uppdrag består av två viktiga delar:

1. Se till att eleverna har roligt och att de blir engagerade i aktiviteterna som erbjuds (viktigt att alla får chans att testa saker på åtminstone någon av stationerna).

2. Se till att det strikta schemat hålls och att eleverna är på rätt plats vid rätt tillfälle. Om det finns tid över får man gärna diskutera de problem/klurigheter som eleverna får i förväg.

Om du har frågor om eventet kan du kontakta Carolina Wählby (carolina.wahlbyatit.uu.se) eller på 018-471 3473.

 

Arbetsinsats:

Eventet äger rum 17 september mellan 8:30-17:30 men redan den 16 september kl. 15-17 behöver ni vara på plats på Tekniska muséet för att bekanta er med museets utställningar, samt vara behjälpliga vid uppställning och testning av stationer. Kvällen fortsätter med en gemensam middag. Ni kommer att erbjudas övernattning i Stockholm för att ni ska kunna vara på plats på Tekniska muséet ca kl. 8.00 på tisdag den 17/9. Dagen avslutas vid ca kl. 18.

 

Ersättning:

Ni kommer att få timersättning enligt vanlig taxa för arbete upp till 13 timmar. IVA kommer dessutom att stå för kostnaden för middagen på kvällen den 16/9 samt rese- och logikostnader (ett enklare boende, liknande vandrarhem kommer erbjudas i Stockholm).

Om du är intresserad av att jobba som teknologguide så anmäl dig till Katarina Garpenstrand (katarina.garpenstrandatuadm.uu.se) senast den 22 augusti 2019.

 

 

Med vänlig hälsning,

Katarina