Framtidsmässan – Sveriges största karriärevent för och om offentlig sektor!

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).

Framtidsmässan är en heldag där studenter och nyutexaminerade får träffa arbetsgivare i offentlig sektor från hela landet. Det finns otroligt många karriärmöjligheter inom kommuner, myndigheter och landsting och detta är ett perfekt tillfälle att få veta mer. Det behövs rekryteras in en stor mängd personer till vården och därför är sjuksköterskor och undersköterskor extra efterfrågade utav arbetsgivarna på mässan! Därför görs en extra inbjudan till era studenter där vi hade velat ha lite hjälp att sprida informationen till! Arbetsgivare från Stockholmsregionen med omnejd ser fram emot att få berätta mer om vad de har att erbjuda!  I fjol hämtade över 4000 studenter ut sin gratisbiljett och vi ser fram emot ett lika högt tryck i år. Framtidsmässan arrangeras av Framtidsverket i samarbete med Stockholms Universitets studentkår och Stockholm stad. 
 
Under dagen bjuds det på underhållning i flera former på Stora Scen! Bland annat kommer artisten Jireel att hålla en 45 minuter lång spelning i slutet av dagen. Dessutom medverkar den populära podcasten Alla Våra Ligg som kommer att berätta mer om orgasmglappet. Utöver dem föreläser även psykologen Katarina Blom om positiv psykologi, Majblomman om hur en som student kan engagera sig i frågan om barnfattigdom samt en föreläsning om konkreta tips för CV-skrivande, LinkedIn och jobbintervjuer. Vi tror på att blanda nytta med nöje för att så många som möjligt ska känna att det är roligt att besöka Framtidsmässan.

Kolla in affisch: https://drive.google.com/file/d/0B2Seq81KrmCobi1fNzZYaHlPZmEtY3gwbzZpSDg...

 

Länk till Facebook-eventet för Framtidsmässan: https://www.facebook.com/events/341475616464235/
Länk för att hämta ut sin gratisbiljett: https://www.offentligsektor.nu/event