Examensarbete på Alviks Måleri

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).

Vi är ett kvalitets- och miljö-certifierat måleri som vill ta vårt miljöarbete till nästa nivå. Vi är intresserade av en driven och miljöfokuserad student som vill hjälpa oss med klimatmätning av vår verksamhet samt rekommendationer kring minskning av utsläpp och klimatkompensation. Företaget har en ambition att bli klimatneutrala eller till och med klimatpositiva på sikt.

Verksamheten sker i Stockholm, Uppsala och Västerås. Kortfattat så jobbar vi med traditionellt måleri inom nybyggnation och renovering men även med färgsättning, dekorationsmålning och industriklättring. Våra viktiga miljöaspekter är transporter (direkta och indirekta) samt användning och destruktion av färg/spackel.

Ett examensjobb (eller eventuellt praktik) önskas där vi skulle vilja ha en mätning/beräkning av vår verksamhet och dess klimatpåverkan i koldioxidekvivalenter samt rekommendationer framåt. För examensjobbet erbjuds 25 000 kr vid slutförande 2019. Kontakta gärna mig med frågor.

Hälsningar

 

Anders Larm

Alviks Måleri

073-660 61 62

anders.larmatalviksmaleri.se