Aktuella företag för W-dagen 2019

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).
Här får du koll på alla företagen!

Wescon

Wescon Miljökonsult AB är ett framgångsrikt miljökonsultföretag med 16 medarbetare med olika specialistkompetenser. Våra uppdrag rör förorenade områden, byggnads- och rivningsinventering, projektering av saneringsarbeten samt miljökonsekvensbeskrivningar och tillståndsprövningar inom miljöbalkens område. Vi vill att våra medarbetare ska känna inflytande, engagemang och medbestämmande. Företaget finns i Västerås men har uppdrag i hela Sverige.

Norconsult

Vi är en av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering och projektering.
Varje år utför vi ett stort antal uppdrag för kommuner, statliga verk och privat näringsliv, både nationellt och internationellt.
 
Vår bredd av samverkande specialister ger oss en fördel som säkrar att vi kan utföra olika uppdrag med varierande innehåll och storlek.
Tillsammans i koncernen är vi cirka 3350 medarbetare med kontor och uppdrag världen över, varav cirka 650 medarbetare arbetar i Sverige.

DHI

Vi på DHI förenas i vårt gemensamma engagemang för vatten. Våra kunder kommer till oss för global expertis och skräddarsydda lösningar på deras mest komplexa problem i vattenmiljöer. Utöver våra konsulttjänster utvecklar och säljer vi MIKE Powered by DHI, vår globalt etablerade programvaruportfölj för hydraulisk och hydrologisk modellering.

Hos oss arbetar seniorer och juniorer sida vid sida i en inkluderande och inspirerande miljö. Vårt företag karakteriseras av en familjär laganda med korta beslutsvägar. Vi är drygt 40 medarbetare i Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg, Växjö och Malmö. Vårt moderbolag DHI GROUP har över 1200 medarbetare över hela världen. Lära mer om oss på vår hemsida: https://worldwide.dhigroup.com/se.

WRS

WRS vill aktivt bidra till en hållbar utveckling och arbetar utifrån en helhetssyn inom miljö och vattenrening. Kretslopp, främst av vatten och ändliga resurser, naturnära reningsmetoder och bevarande av biologisk mångfald är utgångspunkter i vårt arbete. Vi driver främst projekt från idé till projektering och är ibland med i genomförande och idrifttagning.

Besök oss på www.wrs.se

EnviLoop

EnviLoop, en teknikkonsultkoncern med ambitionen att erbjuda kvalificerade konsulttjänster.

Vi erbjuder tjänster och produkter till process- och tillverkningsindustrin med tyngdpunkt på kraftvärme och VA. Vi utför bl.a. förstudier, utredningar, upphandlingar. EnviLoop Systemteknik utvecklar och integrerar IT-system för industrin.

Att arbeta på EnviLoop innebär omväxlande arbetsuppgifter, ansvar och stora möjligheter att påverka.

WSP

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi verkar på våra lokala marknader med stöd av global expertis. Som tekniska experter och strategiska rådgivare har vi tillgång till ingenjörer, tekniker, naturvetare, planerare, utredare och miljöspecialister liksom professionella projektörer, konstruktörer och projektledare. Vi erbjuder hållbara lösningar inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Med drygt 43 600 medarbetare på 550 kontor i 40 länder medverkar vi till en hållbar samhällsutveckling. I Sverige har vi omkring 4 100 medarbetare.

Ramböll

Teknik för teknikens skull är meningslös. Men rätt använd kan den förbättra både vardagen och världen. Ramboll är en samhällsrådgivare som designar framtidens städer och samhällen. Vi drivs av nytänkande lösningar och tror på att ge tillbaka till samhället. Som stiftelseägt bolag har vi möjlighet att leva efter våra värderingar och arbeta långsiktigt med att skapa hållbara samhällen där människor och miljö blomstrar.

Haninge kommun

Följ med på vår utvecklingsresa att omvandla Haninge från förort till stad! Haninge är en av de snabbast växande regionerna i Europa!

Var med och planera VA-situationen för Haninge stad när vi växer från 20 000 till 60 000 invånare. Om inte det är tillräckligt häftigt, så vad sägs som att bygga en helt ny stad från grunden, Hemfosa 30 000 invånare 2050.