Vill du ha ett flexibelt extrajobb?

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).
Fann söker medarbetare, sök själv eller tipsa dina vänner.

Vi söker en person som kan jobba hos oss vid behov, främst dagtid men det kan även bli kvällar och helgarbete i begränsad omfattning.

Arbetet handlar om uppföljning med kunder och andra intressenter som vi jobbar med, främst via telefon men även med hjälp av mejl. Du kommer att ställa ett antal frågor och dokumentera svaren i olika databaser eller i MS Excel. Det handlar alltså inte om försäljning via telefon utan mer om undersökningar och enklare intervjuer.

Om du är på jakt efter ett fritt tim-arbete med mycket telefonkontakt i ett glatt gäng med kontor i Täby kan detta vara något för dig!

Vi söker dig som:
Gillar att arbeta via telefon och har ett trevligt sätt
Kan kommunicera tydligt både via telefon och mejl
Har god struktur på ditt arbete
Kan grunderna i MS Office, t ex Excel.
Kan jobba självständigt mot uppsatta mål

Under februari kommer första uppföljningen att äga rum, så då behöver du vara tillgänglig. På sikt kan arbetet utvecklas till att även innefatta annat kontorsarbete och/eller försäljningsadministration.

Har du intresse av miljöfrågor generellt är det ett plus.

Är du intresserad? Mejla oss några rader om varför du vill jobba extra hos oss och skicka med en CV eller Meritförteckning: jobbatfann.se

FANN VA-teknik AB ingår i Northern Environmental and Water Solutions AB, ett expansivt miljöteknikföretag med fokus på vatten. Vi vill bidra till bättre hälsa och miljö genom att leverera avloppslösningar för fastigheter som inte är anslutna till kommunalt vatten och avlopp. I koncernen går vi från ax till limpa, d v s vi jobbar med hela kedjan från produktutveckling via tillverkning till försäljning. Koncernen omsätter närmare 300 MSEK och har 110 medarbetare i 4 länder.

Läs mer här!