OBS! KOM IHÅG ATT MEDLEMSUPPDATERA!

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).
Viktigt för att fortsätta att vara medlem i WAWE.

Våren 2018 infördes den nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi nu kommer att rensa våra arkiv på alla uppgifter som vi har om alla våra medlemmar och börja på nytt. Om du vill fortsätta att vara medlem i WAWE och ta del av allt som händer på den här sidan är det nu viktigt att du återregistrerar i vår sektionsförening.

Det gör du via denna länk: https://w.utn.se/sv/forms/1258

(Medlemmar som gått med efter 25 maj 2018 behöver ej medlemsuppdatera.)

Vi gör detta för att det krävs av oss enligt lag. Ingenting kommer att förändras sedan tidigare förutom att vi hanterar era personuppgifter på ett bättre och säkrare sätt för er.

Kom ihåg, det är helt gratis att vara medlem i W-sektionens sektionsförening WAWE. Du får bara fördelar under din studietid och efter så som information om event, studier, programmet, universitetet m.m, inträder till WAWE:s event, tips och råd, kunskapsbank, en chans att påverka programmet, näringslivskontakter och mycket, mycket mer!

Tipsa alla andra W:are att bli medlem i WAWE.

Har du några frågor eller synpunkter får ni gärna kontakta Informationsansvarig via: w-infoatutn.se