Nyutexaminerad Geotekniker sökes till Falun, Borlänge eller Gävle

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).
Är du klar med studierna och letar jobb? Då kanske detta är något för dig!

Om tjänsten
I rollen som handläggande geotekniker kommer du att arbeta i egna uppdrag eller i uppdragsgrupper. Vi erbjuder varierade arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter i nära samarbete med övriga kompetensområden inom Sweco. Du kommer tillsammans med övriga geotekniker att verka inom hela infrastrukturområdet. Våra kunder är främst Trafikverket, entreprenörer och kommuner.

Som handläggande geotekniker kommer du att i nära samarbete med erfaren geoteknisk handläggare och fältingenjör upprätta undersökningsprogram, analysera och redovisa genomförda markundersökningar, ta fram förslag på och konstruera grundförstärkningar och utföra geotekniska utredningar och beräkningar.

Om egenskaper och krav
Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleexamen med inriktning mot geoteknik, bergteknik eller anläggningsteknik. Du är nyutexaminerad eller har något års erfarenhet från arbetsområdet. Som person är du ansvarstagande, affärsmässig och strukturerad. Du ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat och du har en förmåga att bygga goda relationer.

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och ger möjlighet att den sökande att skapa den arbetssituation och de arbetsuppgifter som passar den sökande bäst.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten så är du välkommen att kontakta David Källander, gruppchef geoteknik Falun/Borlänge/Gävle. Kontaktuppgifter: david.kallanderatsweco.se, 070-6794318

 

Här hittar du länken till arbetsannonsen: http://www.sweco.se/karriar/lediga-jobb/nyutexaminerad-geotekniker-till-falun-borlange-eller-gavle/