Sök till mentorskapsprogrammet!

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).
Sök som både mentor och adept!

Nu har det blivit dags att anmäla sig till den här terminens mentorskapsprogram. De vi söker är både mentorer och adepter. Mentorerna ska gå i år 4 eller 5, medan adepterna går i år 1 eller 2. Den här terminen så kommer vi, Walter och Eleonora att vara dom som är ansvariga för mentorskapsprogrammet och vi går båda i W1:an och vi är båda lika taggade på att arrangera det här!

Det här är ett utmärkt tillfälle för alla ettor och tvåor att lära känna människor i 4an och 5an som de annars kanske inte umgås så mycket, och kan få tips och trix om allt från hur man ska klara Mek2:an till hur man inte fastnar i BMC:s ökända labyrintkorridorer.

Söket kommer vara öppet från 12/2- 2/3. Anmäl er här!

Om ni har några frågor så skicka gärna iväg ett mejl till oss på w-mentorskapatutn.se.

Om ni i 4an eller 5an tvekar på om ni ska söka så försök att komma ihåg när ni var nya och försökte hitta rätt både i studierna och bland ångans korridorer och hur hjälpsamma ni skulle kunna vara!

Hoppas ni är lika peppade som oss och kom nu ihåg att söka!

//Eleonora och Walter