Female Energy Evening med Womenergy Network

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).
Träffa och inspireras av företag inom energiteknik!

Nu är det återigen dags för vår populära Female Energy Evening! Där får ni träffa och inspireras av företag inom energiteknik som vill nå ut till just er, och som vanligt har vi även med oss en noga utvald inspirationsföreläsare.

Denna gång har vi temat konsult – ett spännande yrke där man på kort tid skaffar sig mängder av erfarenheter, träffar många människor och får uppleva flera olika arbetsplatser. De företag som kommer till vår Female Energy Evening söker efter er med energiintresse – oavsett vilken utbildningsbakgrund ni har och vilket år ni studerar. Energidelen hos konsultbolagen växer snabbt. Den här kvällen är perfekt för er som är ute efter extrajobb, sommarjobb eller jobb efter examen!

Eventet är som vanligt gratis, börjar direkt efter skolans slut och vi bjuder självklart på mat. Se dock till att anmäla er i tid då platserna brukar ta slut.

Anmälan finns på: https://goo.gl/forms/PZjbBTgnnQMHucXw1. Vi kommer att släppa deltagande företag efter hand så håll utkik efter det här i eventet.

Vi ses!

Datum: 27 mars
Tid: 17.30-19.30
Plats: Innovation Hub Uppsala, Dag Hammarskjölds väg 38

https://www.facebook.com/events/186759328748707/

Womenergy Networks foto.