WAVE:s Mentorskapsprogram

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).
Nu är det dags att söka till WAVE:s mentorskapsprogram för hösten 2017.

Hej!

Nu är det dags att söka till WAVE:s mentorskapsprogram för hösten 2017. Mentorskapsprogrammet är en möjlighet för studenter på W att lära känna varandra och utbyta erfarenheter mellan årskurserna. Ni som går i årskurs 1 och 2 kan söka till adepter och ni i årskurs 4 och 5 till mentorer. Varje adept blir tilldelad en mentor och under hösten hålls tre gemensamma träffar. Utöver de gemensamma träffarna ses ni i era mentorsgrupper fem gånger under hösten, då det passar er. Ansökan är öppen till och med den 20:e september, så passa på att anmäla dig redan idag!

Adept:

Om du går i W1 eller W2 så har du möjlighet att söka som adept. Som ny student får då möjligheten att fråga en erfaren student om livet på W, tentor, studieteknik, inriktningar etc.

Ansökan till adept

Mentor:

Posten som mentor riktar sig till dig som läser W4 och W5. Du får som mentor chansen att vägleda en student i början av sina studier, reflektera över dina egna studier och sprida dina kunskaper vidare!

Ansökan till mentor
 

Om ni har några frågor maila gärna mentorskapsansvarig på w-mentorskapatutn.se