Vattenreningskonsult

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).
Tar du snart examen? Eller är du kanske redan utexaminerad? Då finns här en intressant jobbannons från PE för dig som vill arbeta med vattenrening! Michael från PE hälsar även att du som är intresserad av att göra exjobb hos dem är varmt välkommen att höra av dig!

 

Vattenreningskonsult

Vi behöver bli fler inom vattenavdelningen hos PE Infrastruktur. Vi arbetar brett med vattenfrågor vilket innebär projekt inom drickvatten, badhus, industriell vattenrening och avlopp.

Om tjänsten

Som vattenreningskonsult arbetar du i konsultuppdrag mot små och stora vattenverk, badhus och spa-anläggningar, industriers vattenrening och avloppsverk. Det ingår arbete ute hos kunder efter överenskommelse men i regel är arbetat utredningsbetonat på kontoret. www.projektengagemang.se/vattenrening

Vi erbjuder

Vi är en relativt ny vattenreningsavdelning inom PE och inne i en mycket expansiv fas med för rätt person mycket goda utvecklingsmöjligheter och möjligheter att arbeta med intressanta projekt. Du kommer att komma in i en flexibel och platt organisation där det är korta beslutsvägar med intentioner att samverkan med övriga PE, en konsultkoncern med drygt 1000 anställda konsulter.

Vem är du?

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör med inriktning vatten/kemi/miljö/apparater. Det är en fördel om du har något eller några års erfarenhet av arbete inom vattenrening inom stat, kommun eller konsultbranschen men även du som just blir klar är välkommen att söka.

Som person är du ansvarstagande och kan självständigt bidra till att projektet drivs framåt. Du är engagerad, kundorienterad, kommunikativ och driven. Du tycker om att hjälpa kunder och är beredd att prova nya lösningar för att uppnå branschens nöjdaste kunder. Du har en tydlig vilja att utveckla dig själv, dina kunder, kollegor och affärer.

I dagsläget finns vi i Marievik Stockholm men kan vara öppna för etablering på annat PE-kontor för rätt person.

Du ska behärska svenska väl i både tal och skrift.

Körkort (B) är ett krav då du kommer att resa en del i tjänsten.

För mer information samt ansökan, kontakta Michael Ohlsson (michael.ohlssonatpe.se) alt 070-3184847.