Nyvalda engagerade i WAWE!

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).
Höstens stormöte är över efter några otroligt intressanta diskussioner och beslut som tagits. Utöver att det finns en verksamhetsplan och budget för 2017 så har även verksamhetsberättelsen 2015 lags till handlingarna. I och med det sistnämnda har även styrelsen 2015 fått ansvarsfrihet för det fantastiska arbete som gjordes. Men det kanske roligaste av allt är alla våra nyvalda engagerade. Ett stort grattis och lycka till med era poster under 2017!

Ordförande - Malin Forsberg, W3
Kassör - Alexi Lampinen, W2
Sekreterare - Linda Lindström, W1
Informationsansvarig - Freja Lilja, W1
Studierådsordförande - Diana Arvidsson, W3

Vice klubbmästare - Ella Ek, W1
Idrottsansvarig - Isabell Björklund, W2
Valberedning - Hanna Molin W5, Axel André W5, Ylva Geber W3, Johanna Burström W3, Sara Rosendahl W2, Tove Gannholm W1
Ledamot i UTN:s fullmäktige - Diana Arvidsson W3
Suppleant i UTN:s fullmäktige - Elise Baumann W2, Maria Helin W2
Ledamot i UTN:s valberedning - Johanna Burström W3 (VT), Madeleine Green W3 (HT)

Den uppmärksamme kanske såg att alla poster inte finns med här ovan. Under stormötet vakantsattes posterna som mentorskapsansvarig (2 st). Är du intresserad av att styra eller har frågor om mentorskapsprogrammet under vårterminen kan du skriva till någon i styrelsen! Dessa kommer att tillsättas av styrelsen och kommer ske löpande, så har du minsta lilla intresse tycker jag du ska söka redan ikväll!