Mentorskapsprogrammet HT16

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).
Det går fortfarande att söka adept och mentor i mentorskapsprogrammet! Anmälningstiden är förlängd, anmälan är nu öppen till tisdag 27/9. Glöm inte att man får ett intyg om man deltar som mentor! Nedan berättar två studenter som tidigare deltagit som mentor respektive adept om varför man ska söka till mentorskapsprogrammet:

Jacob Friman, W5, fd mentor:

Jag var med i W:s mentorskapsprogram förra hösten, jag var då mentor åt en student i de lägre årskurserna och fick berätta om hur jag upplevt studierna på W och i Uppsala. Något som i en första anblick kanske inte låter så givande. I efterhand har jag dock insett hur givande det var, att få dela med mig av mina erfarenheter av omtentor, engagemang och allmänt om hur det har varit att plugga. Jag fick också en chans att träffa studenter från de lägre årskurserna och göra något av de jag tycker mest om, träffa och lära känna nya människor.

Om du någonsin funderat på att söka till att bli mentor eller adept så tycker jag du ska sluta och söka idag. Det är något som inte tar mycket av din tid men som uppskattas otroligt mycket och hjälper till att fundera över vad det är som gör studier på W så himla himla bra!”

 

Hanna Berglund, W2, fd adept:

"Hej! Att vara med i mentorskapsprogrammet var jätteroligt! Det gjorde att jag blev lugn i mitt val av utbildning då jag innan varit lite tveksam, men min mentor berättade mycket om vad som händer sen i utbildningen vilket gjorde att jag blev mer säker på att det här var rätt! Jag fick även svar på alla mina frågor om tentor, omtentor, engagemang och utbyten. Dessutom fick jag många vänner i fyran och femman, det var nog det bästa med mentorskapsprogrammet för jag hade inte träffat de personerna annars! Jag rekommenderar alla att söka som adept till mentorskapsprogrammet! Det tar inte mycket tid men man får många roliga vänner och dessutom brukar det bjudas på fika!"