Inspirationskväll om MFS för W

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).
Är du nyfiken på att få höra mer om MFS? Kanske är det snart dags för exjobb eller behöver du inspiration för din framtida studietid på W? Måndag den 25 april klockan 17:30 kommer inspirationskvällen om MFS vara i Häggsalen på Ångström.

Under denna kväll kommer du få lyssna på Emma Moberg och Johanna Frid som båda gjort MFS. Emma gjorde MFS som exjobb i Nicaragua och Johanna under den fria terminen i Burkina Faso.

Ett Minor Field Study (MFS) är ett projekt som genomförs i ett utvecklingsland och är finansierat av Sida. Projektet innebär att en fältstudie utförs i landet du åker till som har betydelse för den ekonomiska, sociala, politiska eller kunskapsmässiga utvecklingen. 

Som student på W kan du genomföra ett MFS under masterdelen av utbildningen, antingen under den fria terminen (15 hp) eller som exjobb (30 hp).
Det kommer att bjudas på fika och du får gärna värma en matlåda att ta med. Alla årskurser på W är självfallet välkomna. Detta vill du inte missa!