Lär dig caselösning på Drivhuset

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).

Tycker du att det låter spännande med caselösning, men vet inte riktigt hur man gör? Vill du lära dig hur det går till och lära dig att jobba i en grupp? Då ska du anmäla dig till Drivhuset caselösning torsdagen den 14/4 för studenter i både W och ES. Här får du en uppstart i vad ett case är och du får även träna din kreativa sida. Självklart kan även du som redan tidigare varit med på caseövningar få ut något av detta.

Drivhuset hjälper nya entreprenörer att starta och driva företag eller på andra sätt förverkliga sina idéer. De erbjuder vägledning, utbildning och en kreativ kontorsmiljö för studenter med entrepenörsanda. De är även erfarna och duktiga på att anordna olika sorters case. Caseövningen äger rum i Drivhusets lokal på Salagatan 18A, kl 17.30-20.00 och det kommer att bjudas på en lättare middag under kvällen.

Om du vill säkra en av de 20platserna som finns per sektion, så in och anmäl dig redan nu här: http://es.utn.se/sv/forms/1200

För frågor, kontakta Näringslivskontakt Ylva på w-foretagatutn.se