Sustainergies cup

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).
Vill du ha mer näringslivskoppling till dina studier och samtidigt chansen att vinna 25000kr?

Just nu pågår en tävling som går ut på att studenter, oavsett utbildningsinriktning eller nivå får möjligheten att lösa ett verkliga uppdrag åt olika företag och arbetsgivare. Syftet hos dessa företag är att bli bättre inom hållbarhetsfrågor och tävlingen anordnas av Sustainergies, en plattform där näringsliv, akademi och studenter samarbetar kring hållbarhet.

I år är uppdragsgivarna Scania, Billerudkorsnäs och Trafikverket och du kan välja att lösa uppdraget till ett eller flera av dessa företag. Det är även helt valfritt om man vill skicka in ett bidrag själv eller gemensamt i grupp (fritt antal personer).

Anmälan sker via Sustainergies hemsida: (länk: http://sustainergies.se/cup) och du behöver inte lämna in något bara för att du är anmäld. Vid anmälan blir man automatisk en del av Sustainergies studentnätverk där man får kan få information om olika event, praktikplatser, ex-jobb mm inom hållbarhet.  Sista datum att lämna in tävlingsbidraget är den 17 januari. Så här har du garanterat något att ägna dig åt om du har för mycket tid under julen!

Du kan även bara genom att anmäla dig hjälpa WAWE att tävla om att bli utnämnd till Sveriges bästa studentförening inom hållbarhetsfrågor samt en prissumma på 10000kr till event inom sektionen. Så var noga med att fylla i ”WAWE” som studentförening! För varje anmäld person (behöver inte lämna in något bidrag) får WAWE 1 poäng i tävlingen. För varje person och bidrag till ett av uppdragen i tävlingen för WAWE 5 poäng och om en av våra studenter blir utsett till en av de fem bästa bidragen får vi hela 150poäng.

Läs mer om tävlingen på http://sustainergies.se/cup eller släng iväg en fråga till w-foretagatutn.se.

/Ylva, Näringslivskontakt