Terminens sista studieråd

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).
På onsdag 9/12 är det dags för terminens sista studieråd.

Studierådet är en oerhört viktig del i sektionens studiebevakning. Studierådet arbetar med att se till att utbildningen är så bra som möjligt och att allt fungerar som det ska. På studierådsmötena diskuterar man pågående kurser och kursutvärderingar och driver ibland olika projekt. Genom att komma på mötena och engagera sig i studierådet ser man till att det som man upplever som ett problem verkligen kommer upp till diskussion och man får bättre inblick i utbildningen och arbetet för att förbättra programmet. Det är ett intressant och utvecklande engagemang och man väljer själv hur mycket arbete man vill ta på sig och hur många möten man vill komma på. Dessutom får man träffa en massa trevliga människor från olika årskurser!

På onsdag 9/12 kl 12.15-13.00 hålls terminens sista studieråd i Å2002. Där kommer vi att diskutera kurserna Mekanik II, Introuktion till miljö- och vattenteknik samt Industriell projektledning. Annat som kommer tas upp är bland annat upplägget i kursen i ekologi. 

Hoppas vi ses där!

Vill du ta kontakt med studierådet? Maila då Studierådsordförande Ottilia Werkmäster på w-sratutn.se.

Dagordning
Kursrapport Mekanik II
Kursrapport Introduktion till miljö- och vattenteknik
Industriell projektledning