Lunchföredrag med Cecilia Sundberg

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).
Den 4 december håller Cecilia Sundberg lunchföredrag i Å2001. Ämnet är "Forskning - genväg eller omväg för att förändra världen".

Välkommen på lunchföredrag med Cecilia Sundberg, gammal W:are och forskare vid SLU inom miljöteknik och naturresurser, fredagen den 4/12 kl 12.15-13.00 i sal 2001 på Ångströms. Ämnet på föredraget är ”Forskning – genväg eller omväg för att förändra världen?” och de 80 första studenterna bjuds på lunchmacka.

Missa inte chansen att få en inblick i hur man som W:are kan gå vidare med forskning och såklart att slippa värma matlådan! Anmäl dig på en gång via den här länken eller senast söndagen den 29/11. Bekräftelse kommer ut via mejl om du har fått en av lunchplatserna, men oavsett är alla varmt välkomna att ta med egen matlåda och komma och lyssna. I så fall behövs ingen föranmälan, men är man tidigt på plats finns det fortfarande möjlighet att få en lunchmacka.

Labbledare för de i W1 och W2 som har labb under fredagen har bekräftat att luncherna ska vara anpassade så att man ska hinna ta sig till och från lunchföredraget under lunchen.

Om du är nyfiken på att läsa mer om Cecilia Sundberg kan du hitta mer information om henne här. Cecilia har arbetat med projekt i både Sverige och Kenya och har tidigare i november mottagit Uppsala Läns Samverkanspris 2015 för sitt arbete om "farlig mänsklig klimatpåverkan".

Vid frågor eller tankar, kontakta Näringslivskontakt Ylva Geber på 0703651908 eller mejl: w-foretagatutn.se