Information från Valberedningen

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).
Valberedningen har gjort om valprocessen inför stormötet. Den stora skillnaden är att du som kandiderar kommer att få veta redan innan stormötet om du blivit nominerad av valberedningen eller inte.

W-studenter,

I år har valberedningen valt att göra om valprocessen för hur man kandiderar till poster.

Precis som tidigare år kommer vi ha en nominerings- och ansökningsperiod där du har chansen att ansöka eller nominera din favoritkandidat till de aktuella posterna. Under den här perioden kommer det traditionsenligt hållas ett valfläsk där det informeras om de olika posterna och bjudas på fika. Självklart kommer det där finns mycket tid för mingel med de som innehar posten nu!

Det som skiljer sig från tidigare år är att du efter intervjun med valberedningen kommer bli informerad om du blivit nominerad eller inte. Därefter kan du aktivt välja om du fortfarande vill kandidera på posten och hålla ett anförande på stormötet. På själva stormötet kommer inga namn att presenteras på de som i förhand sökt posterna. För varje post kommer frågan ställas om det är någon som vill kandidera. Vill man då kandidera så framför man det inför stormötet och håller sitt anförande.  Även om du inte blivit nominerad eller kommer på i efterhand att du vill kandidera så går det självklart bra att göra detta på stormötet. Efter alla kandidaters anförande så hålls som vanligt en omröstning där WAWE:s medlemmar har möjlighet att rösta på den kandidat som de tycker passar bäst till posten!

Mer info om Valfläsk och när nominerings- och ansökningsperioderna börjar kommer senare.

Väl mött,
Valberedningen HT2015