Höst- och vårmiddagar

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).
I höst börjar W med något nytt. Med syfte att göra W till en mer inkluderande sektion kommer höst- och vårmiddagar att ersätta de tidigare dam- och herrmiddagarna.

Den här hösten börjar vi här på W med ett nytt koncept. De tidigare dam- och herrmiddagarna ersätts med höst- och vårmiddagar. Målet är att arbeta för en sektion som är mer inkluderande. Med höst- och vårmiddagar utesluts ingen, oavsett sexualitet eller könsidentitet. Sittningarna tar fortfarande plats på UTHgård och är av och för W-studenter. Vid läsårets början kommer en anmälan komma upp för båda sittningarna. Där ska du anmäla dig om du vill vara med och anordna en av sittningarna samt om du vill sitta på den andra. Vilken du är med och anordnar och vilken du sitter på är helt upp till dig. På så sätt kan du anpassa dig efter när du har tid och möjlighet. Är du taggad på att vara med och anordna en av sittningarna kommer detta med flera fördelar:

  • Du får garanterad plats på den sittning du inte är med och anordnar, detta till ett rabatterat pris.
  • Du får lära känna och arbeta tillsammans med andra W:are. Att styra sittning är kul! Tillsammans planerar ni allt från mat till spex.
  • Du får ett antal roliga och lärorika veckor

Känner du däremot att du gärna vill sitta på en av sittningarna men inte har tid eller möjlighet att anordna den andra är detta också möjligt. Du får då dock endast biljett i mån av plats och får betala lite mer än annars.

Har du aldrig varit med och organiserat eller suttit på den här typen av sittning tidigare? Det är superroligt och kommer inte i vägen för studierna, så var inte rädda för att delta!

Ni gamlingar behöver inte frukta! Sittningarna kommer såklart att bli minst lika roliga som tidigare. Det enda annorlunda är att mixen på sittande samt på organisatörer blir större.

KlubbWerkare förväntas delta i anordnandet av sittningen som sker under terminen de är en del av KlubbWerket och erhåller på så sätt även en garanterad plats på kommande termins sittning (även om denna skulle infalla under kommande läsår).

Anmälan för att delta i anordnandet av Höstmiddagen är nu stängt men en anmälan för att sitta kommer öppna snart då det finns ett antal platser över. En anmälan för att sitta på och anordna Vårmiddagen kommer öppna igen i vår när det börjar närma sig.

Frågor eller allmänna funderingar? Känner du dig förvirrad? Kontakta Elin på w-kmatutn.se.