Casetävling Idégeneratorn 2015

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).
Under hösten kommer casetävlingen Idégeneratorn 2015 att hållas. Det är fritt fram för dig som W:are att anmäla dig! Priset är en avlönad praktikplats hos Akademiska Hus.

Nu i november kommer casetävlingen Idégeneratorn 2015 att äga rum! Idégeneratorn är en tävling som framförallt riktar sig till studenter på W, ES och på SLU och ger dig en möjlighet att öva på att lösa ett skarpt case i grupp. Studenterna kommer att få tips på bland annat metoder för caselösning och pitchande inför en jury under två eftermiddagar, den 4 och 11 november, och arbetar sedan i grupperna med själva caset. Tävlingens pris är en avlönad praktikplats hos Akademiska Hus. Inga förkunskaper krävs och det är en möjlighet både till att koppla utbildningen till arbetslivet samt att skapa nya kontakter. Vi i WAWE har valt att ingå i samarbete med Idégeneratorn då vi ser det som ett bra komplement till vår utbildning men vill understryka att vissa av tillfällena för casetävlingen ligger under undervisningstid, så det är upp till var och en att se över vad man missar.

Mer information och anmälan till casetävlingen finns här: http://www.drivhuset.se/uppsala/event/casetavling-idegeneratorn

Kom gärna med frågor angående casetävlingen till Ylva, W:s Näringslivskontakt (w-foretagatutn.se).