Studenter sökes till jobb som privatlärare inom läxhjälp och mattehjälp

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).

Är du studerande vid Uppsala universitet? Söker du ett utmanande, roligt och givande extrajobb? Då kan Allakando ha det perfekta jobbet för dig!
Allakando är en av Sveriges ledande organisationer när det kommer till privatundervisning och läxhjälp. Organisationen grundades i Lund år 2010 men finns numera i större delen av Sverige. Varje år hjälper Allakando ungefär 5 400 unga människor och idag är det ca. 900 medarbetare i organisationen som får detta att hända. 

Det som gör Allakando unikt är att de erbjuder läxhjälp i alla städer som har minst 3 000 invånare. Dessutom måste du ha en personlig rekommendation från någon som redan jobbar på Allakando för att få lov att bli privatlärare inom organisationen. Det finns dock ett litet undantag från denna regeln, genom ett samarbete mellan Allakando och sektionen för Miljö- och vattenteknik vid Uppsala universitet får du en möjlighet att få komma på intervju utan en rekommendation. Hur du ansöker ser du längre ner i texten.

Du som jobbar som privatlärare hos Allakando hjälper inte bara unga människor att nå bättre betyg. Du får även en massa fördelar, t.ex. en lön mellan 105-155 kr per timme och en riktigt bra merit att skriva med i ditt framtida CV. Denna merit visar på att du har retoriska förmågor och goda ledaregenskaper. 

Vi erbjuder våra familjer läxhjälp i alla ämnen kombinerat med studieteknik. Studieteknik handlar om att utnyttja tiden på bästa sätt och att kunna inhämta kunskaper på ett effektivt sätt. Detta sker då i samband med privatundervisning i ett specifikt ämne, t.ex. matte eller samhällskunskap. 
Du jobbar alltid minst 2 timmar per vecka och arbetspassen ligger på 90 eller 120 minuter. Tiderna anpassar du efter hur din elevs schema ser ut och platsen för undervisningen kommer du överens med eleven om, dessa sker dock oftast antingen hemma hos eleven själv, hemma hos dig som undervisar eller på ett närliggande bibliotek som båda har tillgång till. Mer information om hur vi arbetar hittar du här

Kravet är att du skall kunna jobba 2 timmar per vecka, men har du möjlighet och tid får du självklart jobba precis så mycket du vill, upp till 30 timmar per vecka. 

Jag vill jobba med läxhjälp! Hur ansöker jag?
Det enda du behöver göra för att få en intervju är att skicka din ansökan och CV till cvatallakando.se och skriva i din ansökan att du pluggar på sektionen för Miljö- och vattenteknik vid Uppsala universitet.