Skyddsombud

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).
Vill du påverka din studiemiljö? Lära känna andra inom programmet? Kanske bli mer insatt i WAWE och UTN? Då är SKYDDSOMBUD ditt kall!

Som skyddsombud har du ett möte ungefär en gång i månaden med Vice ordförande tillika Studiesocialt ansvarig på W-sektionen. På mötena utbyts information mellan dessa två parter. Studiesocialt ansvarige berättar om det studiesociala arbetet inom UTN samt vad som händer i W-styrelsen. Skyddsombuden fungerar som en kanal mellan klasserna och styrelsen. Allt som har med studiemiljön att göra diskuteras, till exempel lokaler, trivsel på programmet, diskrimineringsfrågor, schemaläggning samt om det finns idéer om förbättringar.

Skyddsombuden hjälper även studiesocialt ansvariga med en aktivitet varje period som är studiefrämjande, till exempel pluggmyskvällar som anordnats tidigare perioder.

Utöver de studiesociala frågorna ska skyddsombuden även se över WAWE:s miljöpolicy vartannat år.

För att sammanfatta detta kort är skyddsombud som att äta kakan och ha kvar den samtidigt då man är engagerad men inte så mycket så att man inte har tid för annat kul! Anmäl dig här!

Det var en trevlig upplevelse som inte tog för mycket tid. Det fanns rum för egna idéer och förbättringar vilket var roligt.” – Jonathan Sigvant, Skyddsombud HT14/VT15