Sök till höstterminens mentorskapsprogram!

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).

Nu är mentorskapsprogrammet tillbaka och kommer snart dra igång igen under höstterminen! Vill du öka din pluggmotivation, utveckla din studieteknik eller få veta mer om kommande år på W-programmet? Eller vill du dela med dig av dina erfarenheter och få möjligheten att reflektera över dina år på programmet? Sök då till WAWE:s mentorskapsprogram för HT15!

WAWE:s mentorskapsprogram syftar till att skapa ett forum för W-studenter från både lägre och högre att träffas och lära sig av varandra. De nyare studenterna (adepterna) får möjlighet till att ställa frågor om programmet, studieteknik, kurser, utlandsstudier eller annat som de mer erfarna studenterna (mentorerna) kan tänkas ha hunnit med under sin tid på W. Samtalen mellan adepter och mentorer sker främst i tilldelade par med ett av mentorskapsprogrammet framtaget diskussionsunderlag som stöd. Det kommer även ske ett par möten i storgrupp. Vi mentorskapsansvariga tror verkligen att dessa möten mellan adepter och mentorer är givande och utvecklande för båda parter samt bidrar till sammanhållningen mellan årskurserna.

Som adepter söker vi w-studenter som går i årskurs 1 och 2. Mentorer söker vi bland studenterna i årskurs 4 och 5. Anmälan är öppen från och med idag till och med den 15 september och görs via länkarna nedan. Det finns ett begränsat antal platser.

Anmälan adept
Anmälan mentor

Vi hoppas att få se er i höst. Vid frågor eller funderingar är det bara att höra av sig till oss!

Mentorskapsansvariga
Linus och Moa
w-mentorskapatutn.se