Studietidsmätning

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).

Hej allihopa!

Hoppas sommaren varit bra och att ni är lika peppade som mig på att dra igång höstens kurser! Som de flesta kanske vet beslutades det som en studieplansändring för de som börjar på W nu i höst, det rör sig bland annat om att inte alla kurser som innehåller många laborationer ska ligga i samma period samt Mekanik I som kommer bytas ut mot Mekanik baskurs. För att se om förändringen är positiv genomförs nu en studietidsmätning under denna höst som kommer följas upp med en ny nästa hösttermin. Det är frivilligt att delta men jag hoppas verkligen att ni känner att ni vill vara med på detta för att göra vårt program till bästa möjliga!

Det handlar alltså om att fylla i ett google docs hur många timmar du lagt ner på studierna, schemalagd- och egen studietid. Vill du vara med? Maila w-sratutn.se med namn och mailadress så kommer jag dela ett google docs dokument med dig när terminen drar igång!

Var med och påverka din utbildning!

Kram, Ottilia