Haninge kommun söker VA-ingenjör/projektsamordnare

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).
Haninge kommun söker just nu en VA-ingenjör/projektsamordnare - ett perfekt jobb för en W-alumn!

I Haninge pågår just nu ett av Sveriges största VA-utbyggnadsprojekt i fritidshusområdet och sommaridyllen Årsta Havsbad. Över 800 fastigheter ska anslutas till det kommunala VA-nätet. Det är ett arbete som kräver god teknisk problemlösningsförmåga samtidigt som information och kommunikation med fastighetsägare är en mycket viktig del i arbetet. Nu söker VA-avdelningen en engagerad och strukturerad VA-ingenjör/Projektsamordnare för uppdraget. 

Ditt uppdrag

Du kommer i första hand att arbeta med informationen till fastighetsägare genom bland annat hemsida, nyhetsbrev och telefon samt bemanna projektets mycket uppskattade informationsbod i Årsta Havsbad. Tillsammans med projektledaren medverkar du även vid byggmöten samt vid möten med föreningar i området och andra ledningsägare. Rollen kommer att ge dig en mycket god insyn i hur ett stort VA-utbyggnadsprojekt fungerar. 

Din kompetensprofil

Vi tror att du är civilingenjör eller har annan relevant utbildning med inriktning mot samhällsbyggnad (infrastruktur och anläggning). Vi ser inga hinder med att du är nyutexaminerad så länge du är självständig, strukturerad och gillar att ha kontakt med människor. Du behöver även ha mycket god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt. B-körkort och god datorvana är ett krav. Vi erbjuder dig en självständig roll med spännande och varierande arbetsuppgifter i en organisation som kännetecknas av engagemang och servicekänsla. Tjänsten är ett vikariat på heltid under perioden 15 juni 2015 – 30 april 2016, med placering på Anläggarvägen 6 i Handens industriområde.

Låter det spännande? Ansök redan idag genom att skicka din ansökan med personligt brev och CV till stadsbyggnadathaninge.se. Märk mailet med SBN 2015/154. Hela annonsen finns att hitta under lediga jobb på: www.haninge.se.