Terminens sista studieråd ons 27/5!

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).

Nu börjar det dra ihop sig till terminens sista studieråd! Av denna anledning kommer studierådsordföranden fixa extra festligt fika. Vi kommer diskutera ett antal kursvärderingar, prata om hur studierådet fungerat under året som har gått med mera. Dagordningen hittar ni här.

Datum: Onsdag 27/5

Tid: kl.12:15

Plats: Å4003

Under studierådet kommer vi gå igenom kursvärderingarna (bifogade i länkar) Linjär algebra II, Miljörätt, Klimat, Markvetenskap för miljö och vatten och Reglerteknik I. Det finns två kursrapporter för Linjär Algebra II, en skriven av Dieterich och en av Fjelstad. Den som ska läsas är den skriven av den kursansvariga W2 hade nu i period 3, vilken det är har nog tvåorna bättre koll på än studierådsordföranden. Maila studierådsordföranden på w-sratutn.se ifall du tänker komma och ifall du vill hjälpa till och läsa en kursvärdering.

Så kom till studierådet, ta med en kompis och få fika samtidigt som du har möjlighet att påverka kvalitén på din utbildning! 

/Moa, Studierådsordförande