Årets pristagare av Vågtoppen

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).

Under W-dagen delades W-sektionens egna pris Vågtoppen ut. I år gick priset till Anna Bergentz och Kerstin Thungström i W2 med motiveringen:

"WAWE har valt att tilldela Vågtoppen 2015 tillAnna Bergentz och Kerstin Thungström i W2 för deras arbete och engagemang för att driva frågan om arbetsbelastningen i period 21 och 22. Anna och Kerstin har inte nöjt sig med argument så som ”det har alltid varit så” eller ”det går inte att ändra” utan har verkligen pushat för att få en förändring i denna tuffa termin. Extra beundransvärt är deras insats och engagemang då de själva samtidigt som de drivit frågan faktiskt haft stor arbetsbelastning rent studiemässigt, men ändå tagit sig tid och energi till att på olika kreativa sätt för att ta vidare frågan. De har även belyst vikten av att gå på studierådsmötena och av fungerande studiebevakning som ett verktyg för att påverka. Kort och gott har de gjort en massa bra för att få en bättre studietid för kommande W-tvåor, samt gjort ett gediget arbete för att förbättra W-programmets kvalité." 

Så stort grattis Anna och Kerstin och stort tack för ert engagemang och fina arbete för programmet!