Studieråd 11 feb samt sök till studierådets kärngrupp

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/w.utn.se/public/includes/menu.inc).

Nu börjar det bli dags för terminens första studieråd! Vi kommer gå igenom kursutvärderingarna Baskurs i matematik, Reglerteknik II, Empirisk modellering, Fluidmekanik, Mekanik I, Akvatiska ekosystem och ekosystemtjänster samt Industriell projektledning. Det kommer såklart även bjudas på fika!

Datum: onsdag 11 februari
Tid: 17:15
Plats: Å4006

Utöver detta kommer vi diskutera hur vi vill gå vidare med att eventuellt driva ett studentförslag på ny studieplan, vårterminen för studierådet samt välja suppleant till institutionsstyrelsen för geovetenskaper med mera. Har du en egen fråga som du vill ta upp eller diskutera är det bara att maila mig eller att komma på studierådet och ta upp den på plats! Dagordningen för studierådet hittar du här.

Nytt för denna termin är att det inom studierådet kommer finnas en så kallad kärngrupp som man kan söka till om man känner för att engagera sig lite extra i studierådet. Kärngruppen ska bestå av ungefär två personer från varje årskurs och kommer vara personer som studierådsordförande kommer att vända sig till i första hand när det behövs extra hjälp med exempelvis läsning av kursutvärderingar eller förberedelser inför kursutvärderingshappening eller andra projekt. Syftet med kärngruppen är alltså att det dels ska vara lättare för studierådsordföranden att delegera ut arbete och att det ska finnas utrymme för fler personer att ta ett större ansvar inom studierådet, så att inte en enda person gör allt. Ansökan görs till studierådsordförande genom att skicka ett mail till w-sratutn.se innan den 22 februari med en kort motivering om varför man vill vara med. Detta kommer även informeras om på kommande studieråd.

Hälsningar, Studierådsordförande Moa